Tim

Tim

Ljubaznost, uslužnost i osmijeh naša su vodilja u stvaranju prvog dojma. Znanje u pripremi i prezentaciji jela i poznavanju vina te nenametljivost, naša su obveza za vrijeme vašeg boravka, a vaše zadovoljstvo i povratak naša su nagrada.

Petar Božić

Chef
 

Kaštelanin, perspektivan, mladi i daroviti kuhar sa samo 27 godina iza sebe ostavlja zanimljiv kulinarski trag pun inovativnih jela koja uz kombinaciju tehnika u pripremi i prezentaciji dobivaju jedinstveni doživljaj okusa.

Radeći u najboljim fine dining restoranima, posljednje tri godine dio je vrijednog tima restorana Spinnaker iz čije kuhinje izlaze neobične kombinacije pune okusa i mirisa spremne očarati nepca i najzahtjevnijih ljubitelja dobre hrane.

Mladen Mišković

Restoran manager
 

Iskusan ugostitelj, koji je svoje znanje stekao radeći u vodećim restoranima na području cijele Dalmacije. Vođenje restorana Spinnaker predstavlja mu i izazov i zadovoljstvo. Uzbudljiv je to i dinamičan, organizacijski odgovoran angažman koji iziskuje veliku dozu kreativnosti prilikom predstavljanja, prezentacije i posluživanja  jela i pića.

Najveće veselje u radu pruža mu cijeli tim s kojim radi i prekrasna lokacija uz more.

Petar Boljat

Voditelj ugostiteljstva
 

Iskustvom stečenim perspektivnim radom kroz sve aspekte ugostiteljstva, spreman je odgovoriti na svaki Vaš zahtjev. Visoko orijentiran prema našim cijenjenim gostima, usklađuje svaki kotačić i dodatno motivira svakog člana našeg tima.