Tim

Tim

Ljubaznost, uslužnost i osmijeh naša su vodilja u stvaranju prvog dojma. Znanje u pripremi i prezentaciji jela i poznavanju vina te nenametljivost, naša su obveza za vrijeme vašeg boravka, a vaše zadovoljstvo i povratak naša su nagrada.

Petar Božić

Chef
 

Kaštelanin, perspektivan, mladi i daroviti kuhar sa samo 27 godina iza sebe ostavlja zanimljiv kulinarski trag pun inovativnih jela koja uz kombinaciju tehnika u pripremi i prezentaciji dobivaju jedinstveni doživljaj okusa.

Radeći u najboljim fine dining restoranima, posljednje tri godine dio je vrijednog tima restorana Spinnaker iz čije kuhinje izlaze neobične kombinacije pune okusa i mirisa spremne očarati nepca i najzahtjevnijih ljubitelja dobre hrane.

Mladen Mišković

Restoran manager
 

Iskusan ugostitelj, koji je svoje znanje stekao radeći u vodećim restoranima na području cijele Dalmacije. Vođenje restorana Spinnaker predstavlja mu i izazov i zadovoljstvo. Uzbudljiv je to i dinamičan, organizacijski odgovoran angažman koji iziskuje veliku dozu kreativnosti prilikom predstavljanja, prezentacije i posluživanja  jela i pića.

Najveće veselje u radu pruža mu cijeli tim s kojim radi i prekrasna lokacija uz more.

Stjepan Matas

Sous Chef
 

U svojoj karijeri sam prošao jako puno različitih stilova kuhanja, no radoznalost me je dovela do pozicije na kojoj jesam, a to je da upravo ja budem taj koji stalno isprobavam nova jela i otkrivam na koliko sve načina mogu obraditi namirnicu.