O nama

Spinnaker –gastronomska destinacija koja povezuje tradiciju i nove trendove u kuhinji.

Restoran smješten na istočnom dijelu lukobrana u sklopu Jedriličarskog centra, od 2018. godine u modernom ambijentu nudi jedinstveni gastronomski doživljaj.

Nadahnut mirnom plovidbom i panoramskim pogledom, uigrani tim Restorana u prostoru sa 90 unutarnjih i 60 vanjskih sjedećih mjesta pružit će vam spoj dalmatinskih i tradicionalnih okusa u novom ruhu uz vrhunska domaća i strana vina.

Posebna pozornost poklanja se detaljima, od nabavke svježih namirnica, svježe ribe lokalnih ribara, pažnje u pripremi jela, brige o vegetarijanskim ili bezglutenskim namirnicama, načina serviranja do prezentacije jela čime se doprinosi kvaliteti usluge.

Nautičarima pružamo i jedinstvenu uslugu vezanja plovila uz restoran kako bi na odmoru nesmetano mogli uživati u gastronomskom doživljaju.

Restoran Spinnaker, zajedno s jedriličarskim centrom nudi mogućnost najma prostora ili pak organizacije raznih privatnih i poslovnih događanja, prezentacije proizvoda, vjenčanja, regata i ostalih događanja. Obratite nam se s povjerenjem!

Za sve goste restorana osiguran je besplatan parking!

Svako jelo – umjetničko djelo

Istražite umjetnost

dalmatinske eksperimentalne

gastronomije

Istražite umjetnost

dalmatinske eksperimentalne

gastronomije

Istražite umjetnost

dalmatinske eksperimentalne

gastronomije

Ljubitelji kažu…